До історії шосткинської крамниці «Торгсин»: особистісний аспект - Горох, М.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті автор, використовуючи широке коло архівних
документів, розглядає невідомі раніше сторінки з історії
функціонування «Торгсину» в Шостці. Особлива увага приділена
встановленню імен осіб, які працювали у крамниці. В данной статье автор, используя широкий круг архивных
документов, рассматривает неизвестные ранее страницы
из истории функционирования «Торгсина» в Шостке. Особое
внимание уделено установке имён работников магазина. In this article author using the wide circle of archived documents
examines previously unknown pages from history of functioning of
“Torgsin” in Shostka. The special attention is spared to renewal of
workers’ names of Torgsin’s shop.