Аграрна політика німецької окупаційної влади на території Сумської та Чернігівської областей (1941-1943 рр.) - Власенко, С.І. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті досліджується політика окупаційних властей в аграрному секторі на території Сумської та Чернігівської областей. На основі архівних матеріалів висвітлюються методи господарювання німців у сільському господарстві регіону. В статье исследуется политика оккупационных властей в аграрной сфере на территории Сумской и Черниговской областей. На базе архивных материалов отражаются методы хозяйствования немцев в сельском хозяйстве региона. The problem of German occupation authorities’ policy in the agricultural sphere on the territories of the Sumy and Chernihiv regions is researched in this article. The Germans’ methods of managing in the agriculture of the region are reflected in the article using the archives materials and other sources.