Із старого листування. Вип. 3. Алексей Алексеєвич Сідоров (1/13 червня 1891 – 30 червня 1978 року) - Білокінь, С.І. (Сіверщина в історії України, 2011)
Продовження серії публікацій «Із старого листування». А.А.
Сидоров – видатний книгознавець і мистецтвознавець повоєнної
доби, член-кореспондент АН СРСР. Йдеться про дослідження
життя й творчості книжкового графіка Г. Нарбута. Продолжение серии публикаций «Из старой переписки».
А.А. Сидоров – выдающийся книговед и искусствовед
послевоенной эпохи, член-корр. АН СССР. Повествует об
изучении жизни и творчества книжного графика Г. Нарбута. This is a continuation of the series of publications «From an
old correspondence». A. A. Sydorov is an outstanding bibliologist
and art historian of the postwar era, corresponding member of the
Academy of Sciences o the USSR.