Морфологическая оценка эффективности лечения травматического неврита нижнеальвеолярного нерва комбинированными нейротрпными препаратами - Морозова, М.Н.; Калиберденко, В.Б.; Шаблий, Д.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
На експериментальній моделі травми нижньоальвеолярного нерву, яку створено за допомогою його
короткочасного здавлення показано, що раннє використання протизапальних та нейротропних комбінованих
препаратів знижує виразливість запально-дистрофічних змін, що виникають у нервовому волокні на 14 добу
після ушкодження. It is shown at the experimental model of trauma of the inferior alveolar nerve which was created by short-term
compression that early administration of anti-inflammatory and combined neurotropic drugs reduces the severity
of inflammatory-degenerative changes occurring in the nerve fiber on the day 14 after an injury.