Посилення конспірації в ОУН(б): перехід від літерних до цифрових шифрів - Ковальчук, В. (Український визвольний рух, 2014)
У статті на підставі аналізу ста архівних документів досліджена реформа зашифровування документів Організації Українських Націоналістів (бандерівців), а саме заміна літерних шифрів адресатів, адресантів, дат, текстів документів на числові. Based on archival documents the author investigates how changed the codes the senders, the addressers, parts of texts and the dates of the documents of the OUN(b) in the 1947—1948.