Люди «великого рейду» - Патриляк, І. (Український визвольний рух, 2014)
Рецензія на: Потічний П. Й. Пропагандивний рейд УПА в Західну Європу / Літопис Української Повстанської Армії. Серія «Події і люди». Кн. 28. — Торонто; Львів: Літопис УПА, 2014. — 158 с. Review article on the book by Potichnyy P. Y. Propagandistic raid of UPA to the Western Europe / Litopys UPA (Chronicle of the Ukrainian Insurgent Army). Series «Events and people». Book 28. — Toronto; Lviv: Litopys UPA, 2014. — 158 p.