Проблема цінності в філософії - Петінова, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2002)
Проблема цінності є однією з фундаментальних у соціальній філософії. В статті розглядаються погляди щодо розуміння цінностей в різні періоди та врізних філософських концепціях, зокрема, приділяється увага аксіологічним поглядам українських філософів. Проблема ценностей является одной из фундаментальных в социальной философии. В статье рассматриваются взгляды на понимание ценностей в разные периоды и в разных философских концепциях, в частности, уделяется внимание аксиологическим взглядам украинских философов. The problem of values is one of the fundamentals in the social philosophy. The looks on understanding values in the divers philosophy conceptions (including - the acsiologi looks philosophies of Ukraine) in the article are considered.