Метод перераспределения автомобильных транспортных потоков региона на основе имитационного моделирования - Сукач, Е.И. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Предложен стенд имитационного моделирования транспортных систем, позволяющий контролировать и прогнозировать состояние дорожной сети и автоматизирующий процесс управления транзитными транспортными потоками региона в условиях случайных воздействий. Запропоновано стенд імітаційного моделювання транспортних систем, який дозволяє контролювати та прогнозувати стан дорожньої мережі та автоматизувати процес керування транзитних потоків регіону в умовах випадкових впливів. A stand of simulation of transport systems is offered. It allows to control and predict the condition of railway net and to automate the process of transit transport streams of a region in conditions of random influences.