Классы отображений с тривиальной линейной структурой над конечным полем - Алексейчук, А.Н.; Скрынник, Е.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Получены допускающие простую практическую проверку условия, при которых отображение над конечным полем обладает свойством тривиальности линейной структуры, важным в криптографических приложениях. Отримано умови, що допускають просту практичну перевірку, за якими відображення над скінченим полем володіє властивістю тривіальності лінійної структури, що є важливим для криптографічних застосувань. Important for cryptographic applications conditions that allow simple examination and at which mapping over a finite field has a trivial linear structure, are obtained.