Оцінка впливу параметрів каналів на доступність інформації в телекомунікаціях - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Розглянуто вплив стану каналів на відносну швидкість як на основну зі складових доступності в процедурах обміну інформацією в телекомунікаційних системах. Запропоновано аналіз залежності відносної швидкості від стану каналів для протоколів обміну інформацією в телекомунікаційних системах; наведено вирази для її розрахунків. Рассмотрено влияние состояния каналов на относительную скорость как на основную из составляющих доступности в процедурах обмена информацией в телекоммуникационных системах. Предложен анализ зависимости относительной скорости от состояния каналов для протоколов обмена информацией в телекоммуникационных системах, приведены выражения для ее расчетов. The influence of channels state on the relative speed as a main component of availability in the procedures of information exchange in telecommunication systems is considered. The analysis of dependence of relative speed on channels state for information exchange protocols is proposed, the expressions for it calculation are given.