Влияние отжига на электрические и магнитные свойства плёнок Ni₂МnGа - Крупа, Н.Н.; Скирта, Ю.Б. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2014)
Приведены результаты влияния отжига плёнок Ni₂МnGа на их структуру, проводимость и магнитные свойства. Описана методика эксперимента измерения сопротивления, магнитной проницаемости и термо-эдс плёнок. Показано, что при отжиге плёнки из аморфных становятся ферромагнитными и поликристаллическими. Наведено результати впливу відпалу плівок Ni₂МnGа на їх структуру, провідність та магнітні властивості. Описано методику експерименту з міряння опору, магнітної проникности та термо-ерс плівок. Показано, що при відпалі плівки з аморфних стають феромагнітними і полікристалічними. The results of influence of annealing of the Ni₂MnGa films on their structure, conductivity, and magnetic properties are presented. A technique for experimental measurement of electrical resistance, magnetic permeability and thermopower of films is described. As shown, after the annealing, amorphous films are ferromagnetic and polycrystalline.