Сучасна кримськотатарська література - Латишева, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2003)
У статті розглядається проблема відродження та формування сучасної кримськотатарської літератури у період становлення незалежності України. В статье рассматривается проблема возрождения и формирования современной крымскотатарской литературы в период становления независимости Украины. The problem of revival and formation of modern Crimean Tartar literature during the establishment of the Independence of Ukraine is examined in this article.