Дневник как документ души - Таймазова, Л.Л. (Культура народов Причерноморья, 2003)
В данной статье рассматриваются особенности дневника как одного из источников мемуарной прозы (дневник М. Волошина «История моей души»), а также соотношение категорий субъективного и объективного. У даній статті розглядаються особливості щоденника як одного із джерел мемуарної прози (щоденник М. Волошина «Історія моєї душі»), а також співвідношення категорій суб’єктивного й об’єктивного. This article deals with peculiaritics of diary memories as one of the main sources of memoir prose (diary M.Voloshin «History of my soul»).