Рынок труда: теоретический аспект - Игошин, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2003)
Выполнен теоретический анализ становления рынка труда в Украине в трансформационных условиях. Виконано теоретичний аналіз становлення ринка труда в Україні у трансформаційних умовах. The theoretic analysis of development labour market in Ukraine in transform conditions.