Дискретно-імпульсне введення енергії в наноструктуровані гетерогенні системи - Грабова, Т.Л. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2009)
Проведено комплекс досліджень з вивчення впливу параметрів процесу
гідродинамічного оброблення на властивості одержуваних наноструктурованих сорбентів. При створенні технології та устаткування для одержання нової форми кремнійорганічних сорбентів було використано методу дискретно-імпульсного введення енергії в гетерогенні середовища. The influence of parameters of the hydrodynamic processing on properties of
nanostructured sorbents is studied. The method of discrete-pulse energy input
in heterogeneous environment is used at development of technology and
equipment for fabrication of a new form of organosilicone sorbents. Проведен комплекс исследований по изучению влияния параметров процесса гидродинамической обработки на свойства наноструктурированных
сорбентов. При создании технологии и оборудования для получения новой формы кремнийорганических сорбентов использован метод дискретно-импульсного ввода энергии в гетерогенные среды.