Роль татарської кінноти у Конотопській битві 1659 р. - Акічев, Ш. (Нові дослідження пам’яток козацької доби в Україні, 2013)
Метою дослідження є визначення ролі татарської кінноти у битві та
деяких аспектів причин військової перемоги у Конотопській битві.