Стан електрифікації сільського господарства України у роки повоєнної відбудови (кінець 40-х – початок 50-х років ХХ ст.) - Горбатюк, О.С. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Висвітлено стан електрифікації сільського господарства України у роки повоєнної
відбудови; проаналізовано її важливість для розвитку народного господарства України в
зазначений період. Отражено состояние электрификации сельского хозяйства Украины в годы
послевоенного восстановления; проанализирована ее важность для развития
народного хозяйства Украины в отмеченный период. Is reflected the state of electrification of agriculture of Ukraine in the years of post-war
renewal; its importance is analysed for development of national economy of Ukraine in a noted
period.