Особенности распространения и степени дифференцировки рака эндометрия у больных разных возрастных групп - Мусаев, Р.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Проаналізовані дані 360 хворих. Показано, що хворі на рак ендометрія репродуктивного віку
достовірно частіше мають I стадію захворювання, карциноми високої міри диференціювання і достовірно
рідше за новоутворення G3-4 в порівнянні з хворими, що знаходяться в клімактеричному віці і
менопаузальному періоді. The information about 360 patients is analysed. It is shown, that patients of reproductive age with
endometrial cancer have I stage of disease more often authentically, highly- differentiated carcinomas and
signsficantly rare neoplasms G3-4 in comparison with patients of climacterium and perymenopausal реriod.