Анализ частоты возникновения гнойно-воспалительных осложнений при эндопротезировании тазобедренного сустава в зависимости от вида фиксации импланта - Андрианов, М.В.; Драницкий, И.А.; Озеров, К.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Були проаналізовані історії хвороб пацієнтів з гнійними ускладненнями ендопротезування,
госпіталізованих в кістково-гнійне відділення 6ГКБ м.Сімферополя протягом 2008-2012 рр. Виявлено вплив
способу фіксації ендопротеза на частоту виникнення гнійних ускладнень ендопротезування. Records of 6 Simferopol Clinical Hospital patients with suppurative complications of total hip replacement
for the period 2008-2012 were analyzed. It was found that cement way of fixing the implant affects the frequency
of inflammatory complications.