Особенности огнестрельных ранений позвоночника и спинного мозга пояснично – крестцового отдела - Могила, В.В.; Максимов, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Дослідження присвячене вивченню клініко - діагностичних і лікувальних особливостей хворих з
вогнепальними пораненнями хребта і спинного мозку. Study investigates the clinical - diagnostic and therapeutic features of patients with gunshot wounds to
the spine and spinal cord.