Клинические аспекты профилактики кариеса зубов у детей, проживающих в геохимической зоне с антропогенной нагрузкой - Бабушкина, Н.С.; Пушкова, Т.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
Дослідження присвячене підвищенню ефективності профілактики карієсу зубів у дітей промислового
регіону Криму з використанням адаптогенів і фтормістких препаратів. Застосування запропонованого
комплексу дозволило істотно підвищити ефективність карієспрофілактики у дітей групи ризику. Dissertation is devoted to the increase of caries prevention among the children from the industrial region
of Crimea with the use of adaptogens and fluorine-containing medications. The use of proposed complex
allowed to increase the effectiveness of caries prevention among children of risk group.