Влияние различных вариантов комбинированной антигипертензивной терапии на циркадный ритм артериального давления у пациентов с артериальной гипертензией, перенесших ишемический инсульт - Турна, Э.Ю.; Крючкова, О.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті наведені дані власного дослідження, у якому вивчалися особливості циркадного ритму АТ в пацієнтів з АГ, перенесших ИИ, а також аналіз динаміки показників СМАТ на тлі різних варіантів комбінованої антигипертензивной терапії. The paper presents the data of its own study, which examined features of the circadian rhythm of blood pressure in patients with hypertension, stroke or as well as the analysis of the dynamics of the ABP on the background of different options combined antihypertensive therapy.