Молекулярно-генетические аспекты развития ишемического инсульта - Самохвалова, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
В статті описані молекулярно-генетичні основи і поліморфізм генетичних факторів ризику розвитку
інсульту. This article describes the molecular genetic basis of polymorphism and genetic risk factors for stroke.