Об’єктно-елементна модель подання інформації для задачі конкатенативного сегментивного синтезу української мови - Шатковський, М.М. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
У статті наводиться модель подання інформації для задачі конкатенативного сегментивного синтезу
української мови. Демонструється підхід у виборі об’єктів та елементів синтезу. Аналізується структура
об’єктів та елементів синтезу бази даних системи конкатенативного сегментивного синтезу української мови. В статье приводится модель подачи информации для задачи конкатенативного сегментивного синтеза
украинской речи. Демонстрируется подход в выборе объектов и элементов синтеза. Анализируется
структура объектов и элементов синтеза базы данных системы конкатенативного сегментивного
синтеза украинской речи. Information representation model for segmentation concatenation Ukrainian synthesis is applied. Synthesis
objects and elements selection approach is demonstrated. Synthesis objects and elements structure for
database of segmentation concatenation Ukrainian synthesis system is analyzed.