Уростон в лечении эректильной дисфункции в сочетании с мочекаменной болезнью - Клименко, П.М.; Соболева, Е.В.; Шимкус, С.Э.; Чабанов, В.А.; Клименко, Н.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У дослідженні взяли участь 34 пацієнти з нирковими конкрементами розміром від 5 до 12 мм, у поєднанні з СНМП і помірно вираженою копулятивною дисфункцією. 20 пацієнтів (основна група) приймали Уростон по 1 пігулці 3 рази в день, інші 14 вживали внутрішньо по 1 пігулці но-шпа двічі в день впродовж 12 днів. Уростон доцільнов икористати в якості препарату вибору для лікування хворих з сечокам’яною хворобою що поєднується з еректильною дисфункцією у певної групи пацієнтів. 34 patients with renal concrements sized 5 to 12 mm in combination with LUTS and moderately expressed copulative dysfunction took part in the research. 20 patients (the main group) were taking Uroston with one tablet 3 times a day, the rest 14 patients were taking No-Spa with one tablet 3 times a day, for 12 days. Uroston is recommended for treatment of the urinary stone disease accompanied by erectile dysfunction for certain groups of patients.