Документи з історії діяльності Українського наукового інституту в Берліні в Архіві Університету Гумбольдта (Берлін, Німеччина) - Бурім, Д.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Досліджено документи з історії Українського наукового інституту в Берліні в
фондах Архіву Університету Гумбольдта (Берлін, Німеччина). Исследованы документы по истории Украинского научного института в Берлине в
фондах Архива Университета Гумбольдта (Берлин, Германия). Documents from history of the Ukrainian Research Institute Berlin in the Humboldt University
Archives (Berlin, Germany) are analyzed.