Моделі зовнішньополітичної стратегії КНР на початку ХХІ століття у висвітленні американської політології - Шевчук, О.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Проаналізовано моделі зовнішньополітичної стратегії КНР у висвітленні американських
фахівців-міжнародників. Досліджено фактори, які визначили кореляцію підходів
американських науковців до змістовного наповнення американсько-китайських відносин. Проанализированы модели внешнеполитической стратегии КНР в освещении амери-
канских специалистов-международников. Исследовано факторы, которые определили
корреляцию подходов американских ученых к содержательному наполнению американо-
китайских отношений. Analyzed the model of China’s foreign policy strategy in light of U.S. international affairs
experts. We investigate the factors that determined the correlation approaches of American
scientists to substantive content of US-China relations.