До питання про створення нагородних систем гетьманської Української Держави та Директорії УНР - Воронін, В.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Досліджено історію системних пропозицій по створенню нагородної системи гетьманської Української Держави, підготовлених комісією Головного штабу під керівництвом полковника Галича, а також нагородні проекти Директорії Української народної республіки, що готувалися у Військовому міністерстві і в інтендантському відділі Генерального штабу. Исследована история системных предложений по созданию наградной системы гетманской Украинской Державы, подготовленных комиссией Главного штаба под руководством полковника Галича, а также наградные проекты Директории Украинской народной республики, которые готовились в Военном министерстве и в интендантском отделе Генерального штаба. Researched history of systemic proposals to create a reward system Hetmanate Ukrainian State committee of the General Staff prepared under the direction of соlonel Galich and award projects Directory of the Ukrainian People’s Republic, which were prepared in the War Ministry and the General Staff of the quartermaster department.