Політичні перетворення "післядейтонської" Боснії і Герцеговини (1996-2012 рр.): проблеми періодизації - Забара, В.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Досліджено проблеми періодизації історії Боснії і Герцеговини у 1996-2012 рр. Розглянуто
зміни в політичній структурі Боснії і Герцеговині, не передбачені Дейтонськими
мирними угодами. Исследованы проблемы периодизации истории Боснии и Герцеговины в 1996-
2012 гг. Рассмотрены изменения в политической структуре Боснии и Герцеговины, не
предусмотренные Дейтонскими мирными соглашениями. Investigated the problems of periodization of the history of Bosnia and Herzegovina in 1996-
2012. The changes in the political structure of Bosnia and Herzegovina are not provided Dayton
Peace Agreement.