Ялтинська європейська стратегія: перспективи євроінтеграції України - Тригуб, О.П.; Тригуб, П.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Розглянуто наслідки 9-ї Ялтинської зустрічі YES, яка відбулася 13-16 вересня
2012 р. В центрі уваги її учасників стали питання майбутнього розвитку України, Росії
та всієї Європи в умовах тривалої економічної кризи, перспектив поглиблення
європейської інтеграції України та її відносин з інституціями євразійського економічного
співробітництва, дотримання ідеалів демократії та прав людини в Україні. Рассмотрены итоги Девятой Ялтинской встречи YES, состоявшейся 13-16
сентября 2012 г. В центре внимания ее участников стали вопросы будущего развития
Украины, России и всей Европы в условиях продолжительного экономического кризиса,
перспектив углубления европейской интеграции Украины и ее отношений с
институциями евроазиатского экономического сотрудничества, соблюдения идеалов
демократии и прав человека в Украине. In article results of the Ninth Yalta summit YES which was taken place on September, 13-
16, 2012 are considered. In the center of attention of her participants there were questions of
the future development of Ukraine, Russia and all Europe in conditions of a long economic
crisis, prospects of a deepening of the European integration of Ukraine and her relations with
institutions of the Euroasian economic cooperation, observance of ideals of democracy and
human rights in Ukraine.