Ольвія та Мітридат: нове історичне джерело - Ніколаєв, М.І. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Сложная монограмма на серебряных ольвийских монетах 110-100 гг. до н.э. с изображением Афины, круглого щита и копья содержит имя, вероятно, первого и неофициального представителя Митридата VI Евпатора в Ольвии – Стефана, сына Александра, купца из Смирны. Складна монограма на срібних ольвійських монетах 110-100 рр. до н.е. із зображенням Афіни, круглого щита й списа містить ім’я, імовірно, першого і неофіційного представника Мітридата VІ Євпатора в Ольвії – Стефана, сина Олександрова, купця зі Смірни. Complex monogram on Olvian silver coins of 110-100 B.C. depicting Athena, a round shield and a spear contains the name of probably the first and nonofficial deputy of Mithridates VI Eupator in Olvia – Stephan the son of Alexander of the merchant from Smyrna.