До історії українського козацького руху в еміграції: листи Івана Полтавця-Остряниці до Адольфа Гітлера - Бурім, Д.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2013)
Розглянуто діяльність Українського козацького руху в еміграції. Опубліковано листи
Івана Полтавця-Остряниці до Адольфа Гітлера, які зберігаються у Федеральному
архіві ФРН. Рассмотрено деятельность Украинского казацкого движения в эмиграции.
Опубликованы письма Ивана Полтавца-Остряницы Адольфу Гитлеру, которые
хранятся в Федеральном архиве ФРН. The activity of Ukrainian Cossack Movement in exile is analyzed in the article. Ivan
Poltavets-Ostryanytsa’s letters to Adolf Hitler that are kept in the Federal Archives of the
Federal Republic of Germany are published.