Архіви США у історичному розвиткові та на сучасному етапі історії - Куделко, С.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2014)
Рецензія на монографію: Левченко Лариса. Архіви і архівна справа Сполучених Штатів Америки: історія та організація (Миколаїв: Іліон, 2013. Рецензия на монографию: Левченко Лариса. Архивы и архивное дело Соединенных Штатов Америки: история и организация (Николаев: Илион, 2013). Book Reviews:Levchenko Larysa. Archives and archival management in United States of America: history and organization (Mykolaiv: Ilion, 2013).