Періодична задача для сингулярно збуреного параболічного рівняння другого порядку - Хмельовський, М.Г. (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, 2008)
Побудовано асимптотичне розвинення розв'язку періодичної задачі для сингулярно збуреного параболічного рівняння другого порядку. Построено асимптотическое разложение решения периодической задачи для сингулярно возмущенного параболического уравнения второго порядка. Asymptotic expansion of the solution to the singularly perturbed parabolic periodic problem of the second order equation is constructed.