Професор О.В. Ліверовський (1867–1951): формування світогляду - Білик, А.Ю. (Питання історії науки і техніки, 2010)
Статтю присвячено характеристиці перших років навчання, формування світогляду і сфери наукових інтересів видатного вітчизняного вченого, інженера-залізничника О.В. Ліверовського (1867-1951). Статья посвящена характеристике первых лет учебы, формирования мировоззрения и
сферы научных интересов выдающегося отечественного ученого, инженера-
железнодорожника, профессора А.В. Ливеровского (1867-1951). Article is devoted the characteristic of the first years of study, formation of outlook and sphere of scientific interests of the outstanding domestic scientist, the engineer-railwayman, professor A.V. Liverovsky.