Олександр Дмитрович Засядько – видатний конструктор бойових ракет - Руденко, О.П. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті висвітлений період життя і наукової діяльності видатного українського винахідника та організатора військової науки й освіти генерала-лейтенанта О.Д. Засядька (до 230-річчю від дня народження). В статье освещён период жизни и научной деятельности выдающегося украинского изобретателя и организатора военной науки и образования генерала-лейтенанта О.Д. Засядько (к 230-летию со дня рождения). In the article the period of life and scientific activity of the prominent Ukrainian inventor and organizer of military science and education of general-lieutenant O.D. Zasyad’ko is examined (to 230th anniversary from the day of birth).