Танки Т-34 в дивизии СС «Дас Райх» в 1943 году - Пономаренко, Р.О. (Питання історії науки і техніки, 2010)
У статті розглядається історія використання трофейних радянських танків
Т-34 в панцер-гренадерській дивізії СС «Дас Райх» в 1943 році. Основна увага приділена технічним та організаційним моментам, а також бойовому застосуванню цих танків. In the article we examine the history of usage of captured soviet tanks T-34 in SS-Panzer-Grenadier Division “Das Reich” during 1943. The basic attention is devoted to technical
and organizational aspects, and also combat application of these tanks.