Управління бюджетними соціальними ресурсами регіону - Гріневська, С.М. (Вісник економічної науки України, 2014)
Досліджено проблеми управління фінансовими соціальними ресурсами регіону Визначено, що державний бюджет є одним з головних інструментів державного регулювання економічних процесів забезпечення якості життя населення, від обсягу та структури видатків якого на соціальні заходи залежить досягнення заявлених державою соціальних цілей. Исследованы проблемы управления финансовыми социальными ресурсами региона. Определенно, что государственный бюджет является одним из главных инструментов государственного регулирования экономических процессов обеспечения качества жизни населения, от объема и структуры социальных расходов которого, зависит достижение заявленных государством социальных целей. The problems concerning region’s financial social resources management. The point that states’s budget isone of the means of state’s regulation of economic processes of people’s living quality provision is defined. Achieving social goals claimed by the government depends on the volume and structure of people’s social expenses.