Маркетинговий підхід до управління ціновою політикою на підприємстві - Корінєв, В.Л. (Вісник економічної науки України, 2014)
Уточнено сутність маркетингового підходу, який зорієнтований на першочергове урахування попиту на продукцію підприємства та купівельне сприйняття цінності цієї продукції споживачем. Обґрунтовано доцільність використання даного методичного підходу при формуванні та використанні цінової політики підприємством ВАТ «Мотор Січ» з урахуванням особливостей вітчизняного ринку. Уточнена сущность маркетингового подхода, который сориентирован на первоочередной учет спроса на продукцию предприятия и покупательное восприятие ценности этой продукции потребителем. Обоснована целесообразность использования данного методического подхода при формировании и использовании ценовой политики предприятием ОАО «Мотор Сич» с учетом особенностей отечественного рынка. Specified essence of marketing approach which is orientated on the primary account of demand on products enterprises and purchasing perception of this output value by an user. Grounded expedience of the use of this methodical approach at forming and use of price policy by the enterprise of OC «Motor of Sich» taking into account the features of domestic market.