Ринковий менеджмент України в контексті «польського дива» - Кукурудза, І.І. (Вісник економічної науки України, 2014)
Досліджено особливості ринкового менеджменту в Україні та Польщі, визначено ступінь ефективності основних інструментів щодо досягнення цілей економічної політики, окреслено заходи щодо піднесення ефективності ринкового менеджменту в Україні задля побудови соціальної економіки. Исследованы особенности рыночного менеджмента в Украине и Польше, определена степень эффективности основных инструментов достижения целей экономической политики, очерчены меры по повышению эффективности рыночного менеджмента в Украине с целью построения социальной экономики. In the article peculiarities of market management in Ukraine and Poland were investigated. Besides, efficiency level of economic policy goals achievement basic instruments was determined. The author outlined measures focused on enhancement of market management efficiency in Ukraine with the purpose of social economy building.