Закладення основ панцерного суднобудування в Російській імперії в 60-70 рр. ХІХ ст. - Рижева, Н.О. (Питання історії науки і техніки, 2011)
На тлі світових технічних новацій розкриваються реформи у суднобудуванні, що започаткували будівництво панцерних кораблів. На фоне мировых технических новаций раскрываются реформы в судостроении, положившие начало в строительстве панцирных кораблей. The reforms in shipbuilding, that initiated the construction of armored vehicles are disclosed on the background of the world’s technological innovations.