Система показателей, характеризующих развитие наноэкономики - Павлов, К.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
Обосновывается целесообразность формирования системы показателей, характеризующих развитие наноэкономики, а также рассматриваются конкретные показатели, входящие в эту систему и в различных аспектах отображающие процесс создания современной наноиндустрии. Обґрунтовується доцільність формування системи показників, які характеризують розвиток наноекономіки, а також розглядаються конкретні показники, що входять в цю систему і в різних аспектах відображають процес створення сучасної наноіндустрії. In article expediency of formation of system of the indicators characterizing development of nanoeconomy locates in article, and also the concrete indicators entering into this system and in various aspects of displaying process of creation of a modern nanoindustry are considered.