Соціально-трудові відносини в контексті безпечної трудової діяльності - Поторочин, С.О. (Вісник економічної науки України, 2014)
Досліджено кількість нещасних випадків на виробництві за причинами. Встановлено головні показники втрати робочого часу в середньому на одного найманого працівника. Визначено напрямки щодовдосконалення нормативно-правових і організаційно-економічних основ реалізації державної регуляторної політики стосовно системи правового забезпечення у соціально-трудовій сфері. Исследовано количество несчастных случаев на производстве по причинам. Установлены главные показатели потери рабочего времени в среднем на одного наемного работника. Определены направления по совершенствованию нормативно-правовых и организационно-экономических основ реализации государственной регуляторной политики относительно системы правового обеспечения в социально-трудовой сфере. Investigated the number of accidents at work for reasons. Revealed the main indicators of loss of working time on average per employee. The directions for improving the legal and institutional foundations of economic implementation of regulatory policy, relative to the system of legal support in social and labor issues.