Формування стратегії підвищення ефективності виробництва продукції круп'яних культур на сільськогосподарських підприємствах - Уланчук, В.С.; Кузьменко, О.А. (Вісник економічної науки України, 2014)
Розглянуто напрями підвищення ефективності виробництва круп'яних культур на сільськогосподарських підприємствах. Забезпечення ефективності виробництва продукції круп'яних культур доводить необхідність розвитку інтегрованої структури, що об’єднує виробництво, переробку і реалізацію продукції з метою підвищення її конкурентоспроможності в умовах інтеграції економіки України у світове господарство. Рассмотрены направления повышения эффективности производства крупяных культур на сельско-хозяйственных предприятиях. Обеспечение эффективности производства продукции крупяных культур доказывает необходимость развития интегрированной структуры, объединяющей производство, переработку и реализацию продукции с целью повышения ее конкурентоспособности в условиях интеграции экономики Украины в мировое хозяйство. In the article considers the issues of efficiency increase production of cereals in the agricultural enterprises. Ensuring production efficient of cereals argues the need to develop an integrated structure that integrates production, processing and sale of products to enhance its competitiveness in terms of integration of Ukraine into the global economy.