Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу - Чеботарьов, В.А. (Вісник економічної науки України, 2014)
Визначено першочергові заходи щодо підвищення якості продукції підприємств агропродовольчого комплексу. Обґрунтовано пропозиції щодо впровадження системи управління витратами на якість. Розроблено методичні рекомендації щодо адаптації міжнародних систем забезпечення якості та безпеки харчових продуктів на вітчизняних підприємствах. Определены первоочередные меры по повышению качества продукции предприятий агропродовольственного комплекса. Обоснованы предложения по внедрению системы управления затратами на качество. Разработаны методические рекомендации по адаптации международных систем обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов на отечественных предприятиях. Priority measures to improve the quality of products of the agri-food industry identified. The proposal for the system implementation cost management quality grounded. Guidelines for the adaptation of international improving of quality and food safety systems at domestic enterprises developed.