Рецензія на колективну монографію «Перший етап модернізації економіки України: досвід та проблеми» - Білопольський, М.Г. (Вісник економічної науки України, 2014)
Монографія: Перший етап модернізації економіки України: досвід та проблеми / О.М. Алимов, О.І. Амоша та ін.; за заг. ред. В.І. Ляшенка; ІЕП НАН України, КПУ. — Запоріжжя: КПУ, 2014. — 798 с.