Пам’яті колеги (Вісник економічної науки України, 2014)
Українська економічна наука понесла важку втрату, 3 серпня 2014 року пішов з життя Станіслав Федорович Поважний – видатний управлінець, блискучий вчений, талановитий педагог, високо ерудований лектор, прекрасний вчитель і чудова людина, засновник, ректор, Почесний ректор Донецької державної академії управління. Станіслав Федорович – Герой України, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент АПН України, Заслужений працівник народної освіти України, Почесний громадянин міста Донецька, Почесний громадянин Донецької області, академік-засновник Академії економічних наук України, член редколегії журналу «Вісник економічної науки України», кавалер багатьох орденів та медалей.