Бджільництво стародавніх народів: зародження галузевих знань - Щебетюк, Н.Б. (Питання історії науки і техніки, 2011)
Висвітлено початок еволюційного розвитку бджільництва найвідоміших культур народів стародавнього світу, як передумови виникнення наукових основ галузі. Освещено начало эволюционного развития пчеловодства известнейших культур народов древнего мира, как предпосылки возникновения научных основ отрасли. Here is represented the beggining of evolutional development of apiculture
of the famous cultures of the Ancient World, as the foundation of this science.