До історії кафедри теоретичних основ електротехніки Київського політехнічного інституту - Слободян, Л.Р.; Трофімова, Н.В. (Питання історії науки і техніки, 2011)
Історія розвитку у вищих навчальних закладах України дисципліни електротехніка та теоретичні основи електротехніки. Вплив особистості на розвиток теоретичних основ електротехніки. Видатні електротехніки: М.А. Артем’єв, І.М.Чиженко. История развития в высших учебных заведениях Украины дисциплины электротехника и теоретические основы электротехники. Влияние личности на развитие теоретических основ электротехники. History of development in higher educational establishments of Ukraine
of discipline of electrical engineer and theoretical bases of the electrical engineering. Infl uence
of personality on development of theoretical bases of the electrical engineering.