Дорадянські поштові картки, ілюстровані видами міст Південно-східного Криму, як історичне джерело - Яшний, Д.В. (Питання історії науки і техніки, 2011)
У статті підіймаються питання про методи опрацювання маловивченої
группи джерел – видових поштових карток дорадянського періоду. Виходячи з
джерелознавчого аналізу листівок формуються напрямки їх практичного використання в охороні пам’яток. В статье рассматриваются методы работы с малоизученной группой источников – видовыми почтовыми
карточками. На базе анализа открыток определяются рамки их практического использования в памятникоохранительной сфере. The article raises questions about the methods of work with
little-known group of sources - types of mail cards. On the basis of analysis cards provide the
framework for their practical use in science.